GEBE BİLGİLENDİRME SINIFI AÇILDI « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Mart 2024 - 22:15

GEBE BİLGİLENDİRME SINIFI AÇILDI

GEBE BİLGİLENDİRME SINIFI AÇILDI
Son Güncelleme :

21 Aralık 2022 - 22:24

BOZTEPE TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİMİZDE GEBE BİLGİLENDİRME SINIFI AÇILDI!

Gebe Bilgilendirme Sınıfı tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmıştır.
Müdürlüğümüze bağlı Boztepe Toplum Sağlığı Merkezimizi bünyesinde Gebe Bilgilendirme Sınıfı açılışı gerçekleşmiştir.
Açılış Boztepe Kaymakamı Nurettin Yavuz, Belediye Başkanı Hüseyin Takan, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu, Başkan Yardımcılarımız Dr. Enis Behiç Yaşlı, Ertan Yıldız, TSM Başkanı Dr. Ruken Dağal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dağıstan, İlçe Vakıf Müdürü Hüseyin Baki, Badempınarı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Necip Fazıl Barutçu ve değerli misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.
Gebe sınıfımızda gebelerin gebelik süreci, doğum ve doğum sonrası bakım, emzirme konularında bilgilendirilmesinin yanı sıra fiziksel aktivite eşliğinde gebeliğin daha sağlıklı geçmesi ve sonuçlanması hedeflenmektedir.

https://kirsehirism.saglik.gov.tr/TR-267475/boztepe-toplum-sagligi-merkezimizde-gebe-bilgilendirme-sinifi-acildi.html

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.