GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM « Kırşehir Gerçek Gazete

18 Nisan 2024 - 20:18

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM
Son Güncelleme :

06 Şubat 2023 - 15:47

Kırşehir Abdülkadir Geylani Vakfı Kurucusu Mustafa Yılmaz;“Allah’ım! Sen, benim Rabbimsin. Sen’den başka ilah yoktur, Sana güvendim, Sen o muazzam arşın sahibisin. Yüce ve kudretli Allah’tan başka sığınacak kimse yoktur. Allahü Teâlâ ne dilerse o olur, her kudret ve kuvvet O’nun elindedir. O her şeyi ve he şeyin sayısını bilir. Allah’ım! Her kötü mahlûktan, hayvandan ve her afetten Sana sığınırım. Her şeyin idaresi yed-i kudretindedir.
Âllah’ım sen büyüksün
Kundaktaki çocukların hürmetine
(Zilzal süresini okuyun)
İzâ zülziletil Ardu zilzaleha; (2) Ve ahrecetilArdu eskaleha; (3) Ve kalel İnsanu ma leha; (4) Yevmeizin tühaddisü ahbâreha; (5) Bienne Rabbeke evha leha; (6) Yevmeizin yasdurun Nasu eştaten li yürav a’malehüm; (7) Femen ya’mel miskale zerretin hayren yerah; (8) Ve men ya’ mel miskale zerretin şerren yerah.

Çok geçmiş olsun türkiyem , hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet ,yaralanan kardeşlerimize şifa versin rabbim ,Allahım hepimizi korusun birdaha yaşatmasın

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.