Göçen: “uzlaşmacı olacağız.” « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 11:32

Göçen: “uzlaşmacı olacağız.”

Göçen: “uzlaşmacı olacağız.”
Son Güncelleme :

24 Aralık 2018 - 17:10

Kırşehir İyi Parti İl  Başkanı Müfit Göçen ve İl İlçe yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.

İl Başkanı Göçen yaklaşan yerel seçimlerde tüm parti adaylarının önceliğinin Kırşehir olması  gerekliliğini vurguladı.

Kırşehir’e yapılacak olan hizmetlerin konuşulduğu bir seçim sürecinin yaşanması dileğinde bulunan Göçen: ” İyi Parti olarak CHP’ye yaptığımız ziyarette  başta Belediye Başkan Adayı Selahattin  Ekicioğlu olmak üzere  yeni göreve gelen İl ve İlçe başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

CHP il Başkanlığına yaptıkları  ziyarette  ilimizdeki seçim sürecini konuştuklarını, bu seçimlerin demokratik bir ortamda tamamlanmasını arzu ettiklerini belirtti . İyi Parti olarak seçimlerde nasıl bir strateji uygulanması gerektiği konusunda alt yapının oluşturulduğunu söyleyen İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, önümüzdeki günlerde konunun netleşeceği ni söyledi.

CHP’den İyi Parti olarak beklentilerinin mutlaka olacağı, bununda CHP’nin öngöreceği tekliflerini beklediklerini söyledi. İyi Parti olarak uzlaşmacı tutumlarının her zaman  geçerliliği olacaktır dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.