HALİM ÇAKIR ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 04:21

HALİM ÇAKIR ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

HALİM ÇAKIR ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU
Son Güncelleme :

17 Kasım 2023 - 16:10

Bildiğiniz gibi 2004-2009 yıllarında anavatanımız, ozanlar diyarımız şirin Kırşehir’e Belediye Başkanı olarak hizmet ettim.
2004 senesinde Belediye Başkanı seçildiğimde halkın içinden gelen biri olarak halkın da sevgisini kazandığımı düşünüyorum. Gerek Belediye Başkanlığımda gerekse bu görevden ayrıldıktan sonra halkla beraber sevinen, halkın üzüntüsüne ortak olan birisi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya çalıştım.
Halkımızın her zaman şahsıma gösterdiği teveccühüne lâyık olmaya çalıştım, o yüzden her zaman göreve talip olmadan önce geniş kapsamlı istişareler yapmaya gayret gösterdim.
Ömrümüzden seneler eksilse de, halkın şahsıma olan sevgisinden hiç bir eksilme olmadığını memnuniyetle gördüm.
Son yapılan genel seçimlerde halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi sahiplenmesini memnuniyetle müşahede ettik. Bu sahiplenmenin 2024 Seçimlerinde de güçlenerek devam edeceği inancıyla, tıpkı 2004’de olduğu gibi Kırşehir Belediye Başkanlığını AK Parti’ye kazandırmak için Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim. Bu kararı verirken, halkımızın istediği benim için en önemli pusula oldu.

Eskiler belediye başkanlarına ‘Şehr-i Emin’ demişler yani şehrin güvenilir adamı, itimat edilen adamı, başın dara düştüğü zaman yanına gidilecek derdine derman olabilecek adam olarak nitelendirilmiş. Bu vasfın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden partimizin ilçe ve il teşkilatlarından Genel Merkezimize kadar adaylık sürecini değerlendirilmesini hassasiyetle yapacağına inanıyorum. Her seçim öncesi söylediğim gibi, benden 500 oy fazla alabilecek bir adayımız varsa yanında olup desteklemeye hazırım.
Bu duygu ve düşünceyle AK PARTİ’den Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyor ve
bu sürecin şehrimize, ülkemize hayırlı bir netice ile bitmesini Cenab-ı Hakk’tan diliyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.