HAMİ projesi büyük ilgi gördü. « Kırşehir Gerçek Gazete

5 Mayıs 2024 - 18:32

HAMİ projesi büyük ilgi gördü.

HAMİ projesi büyük ilgi gördü.
Son Güncelleme :

26 Nisan 2019 - 17:59

Kırşehir BİL Okulları Kırşehirli vatandaşlarımızın kan şekeri ve tansiyonunu ölçtü. Kamu projesi olan bu  çalışma ile Kırşehir’deki vatandaşlarımızdan alınan kan örnekleri ile kan şekerleri ve tansiyonları ölçüldü.

Cacabey  Meydanı’nda gerçekleşen bu etkinlikte görev alan Kırşehir Anadadolu Meslek Liselesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen HAMİ projesi büyük ilgi gördü.

MEB 2023 Eğitim Vizyon Belgesinde; Özel okullar ile resmî okullar arasındaki sosyal dayanışma ve bütünleşmeyi artırmak için ortak proje ve platformlar oluşturarak Yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesine yönelik özel ve resmî eğitim kurumları arasında karşılıklı iş birliklerin desteklenmesi için yapılan bu proje’ye ilgi büyük oldu.
Bu gün gerçekleştirilen HAMİ projesinin amacı konusunda bilgi veren BİL Okulları öğretmenleri şunları söylediler: Resmî ve özel okulların etkileşimini artırmak, eğitim-öğretimde öğrencilerin akademik başarı ve sosyal becerilerinin geliştirilmesini sağlamaktır. Projeyle iki kurumsal yapının bir arada eğitimin temel hedeflerine ilişkin iş birliği yapmalarını hedeflemektedir.Bu çalışmanın temel felsefesinde, gönüllülük esasına göre karşılıklı iş birliği söz konusudur. Bilginin evrenselliği ilkesi doğrultusunda ve paylaşımların arttıkça dayanışma kültürünün güçlenmesinin eğitime yansıması projenin önemini göstermektedir dediler.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.