Hastanemizde doktor açığı kapatılıyor…. « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:38

Hastanemizde doktor açığı kapatılıyor….

Hastanemizde doktor açığı kapatılıyor….
Son Güncelleme :

12 Nisan 2019 - 10:53

YENİ PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİSİ UZMANI GÖREVİNE BAŞLADI

İl Sağlık Müdürlüğü  bünyesinde hizmet veren Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermek üzere Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Dr. Emre ÖZENALP göreve başladı.

1986 Ankara’da doğumlu Dr. Emre Özenalp, 2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine mezunudur. 2012 yılında Tokat Başçiftlik Devlet Hastanesinde bir yıl görev yaptıktan sonra 2013 yılında Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimine başladı. 5 yıl süren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimi sonrası ihtisasını tamamlayarak Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı oldu. Nisan 2019 tarihi’nden itibaren Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başladı.

Hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun der, çalışma hayatında başarılar dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.