Hayalleri olmayanların hesapları alt üst oldu… « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 16:16

Hayalleri olmayanların hesapları alt üst oldu…

Hayalleri olmayanların hesapları alt üst oldu…
Son Güncelleme :

24 Mart 2019 - 17:44

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur KÖKSAL seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırşehir’in Onur’u sloganıyla halkım teveccühünü kazanmış, Kırşehir sevdalısı, kariyer sahibi,kimsesizin kimsesi olmaya gelen, memleketimizde işsizliğe çözüm sunan, projeleri ile taktir toplayan başkan adayı Onur KÖKSAL’a sevgi seli çığ gibi büyüyor.

Adaylığının açıklanmasının ardından ilimizde seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana büyük bir ilgi gören Doç. Dr. Onur KÖKSAL seçimlerde favori gösteriliyor.

Başkan Adayı Onur KÖKSAL yaptığı açıklamalarında  Benim tek derdim Kırşehir’deki işsizlere iş sağlamak. Kırşehir’im ne fırtınalara göğüs gerdi. Bu şehirde ne gençler tanıdım şehrin kaderini değiştirecek. O gençler heba olmayacak dedi.

İlimizdeki işsizlikten ve işsizliğin getirdiği psikolojik sorunlardan bahseden KÖKSAL; istihdam hamlesiyle bu sorunları çözeceğini söyleyerek şehrimizi mutluluk ve huzur şehri hâline getireceğini belirtti. KÖKSAL; Benim tek derdim bu şehri markalaştırmak. İşsizlik belasını bu şehirden defedeceğiz. Hep birlikte kalkınıp hep birlikte mutlu olacağız. Bu yüzden kadirşinas olan Kırşehirim evladına sahip çıkacaktır.

Benim arkamda aşiret ağaları yok,  cemaat yok,  zengin iş adamları yok, benim arkamda onuruna sahip çıkan onurlu Kırşehir halkı var.

Ak Parti adayı Yaşar Bahçeci  iki dönemdir belediye başkanı CHP adayı Selahattin Ekicioğlu iki dönemdir ticaret odası başkanı neden Kırşehirin kalkınması için el ele verip te çalışmadılar şimdi ne değişti ki ben gelip te istihdam deyince istihdama değindiler.

Anketlerde ve sahada uzak ara öndeyiz benimle ilgili algı yapanlar çekilecek diye toplantılarında MHP bayraklarını en önde sallıyorlar ittifaka zarar vermedik ve vermeyeceğiz.

Ben Kırşehir de ki siyaset dengelerini alt üst ettim Kırşehir’de hayali olmayıp hesabı olanların hesaplarını bozdum.

İnşallah Türkmen şehri ve  Ahiler yurdu Kırşehir’de MHP sancağı ile Belediyeyi kazandığımızda makam kapısını söktüreceğim. Vatandaşlarıma hiçbir zaman kapımız kapalı olmayacaktır. Şimdiki belediye başkanı maaşını iptal edip, bir doçent üniversite de kaç lira maaş alıyorsa maaşım o kadar olacaktır dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.