Hayır duaları ile yola çıktım… « Kırşehir Gerçek Gazete

2 Mayıs 2024 - 16:12

Hayır duaları ile yola çıktım…

Hayır duaları ile yola çıktım…
Son Güncelleme :

05 Şubat 2019 - 12:45

Nasuhdede Mahallesi  muhtar adayı  Memiş Temur,  Doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu belirterek çocukluğumun geçtiği mahalleme hizmet borcum var dedi. Nasuhdede Mahallemizin daha fazla hizmet alma  konusunda üst yöneticilerle ile her an irtibatta olup mahallenin sorunlarına anında çözüm bulacağını söyledi.  Muhtarlık yan gelip yatma yeri değildir. mahallenin fakirinden zenginine herkesi tanıyabilmektir. Muhtarlık mahallede sorun olacak yol, su, kaldırım gibi problemleri anında çözdürebilendir. Muhtarlık, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın park ve oyun alanlarının yapılmasına öncülük etmek ve yemyeşil bir mahalle yaratmaktır..

Memiş Temur, Büyüklerimizin dualarını, küçüklerimizin ellerini öperek hayır duaları ile yola çıktık. Biz ellerini öpmediğimiz büyüklerimiz, kapısını çalmadığımız mahalle sakinlerinlerimiz kalmayacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karar mahalle halkımızın olacaktır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.