HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Mart 2024 - 05:13

HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN
Son Güncelleme :

22 Mart 2023 - 11:00

HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN…!!!
Kırşehir Abdülkadir Geylani Vakfı Kurucusu Mustafa YILMAZ:
İlk gecesinden itibaren şeytanların bağlandığı, cehennem kapılarının kapatıldığı, cennet kapılarının açıldığı, sayısız müminin ateşten azat edildiği Kur’anın inmeye başlandığı Ramazan-ı Şerif ayına yetiştiren Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.
Ümmeti olmakla şereflendiğimiz Muhammed Mustafa (sav)’e Resüllere, Nebilere,
Velilere, Mü’minlere ve Meleklere mahlukatın zikrince salat-ü selam olsun.

Rabbimiz başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan Ayı içerisinde Allahın emrettiği şekilde Kalû Belâ da verdiğimiz sözümüze sadık kalarak oruç tutarak, farz ve teravih namazları kılarak, zekat, fitre ve fidye, sadakalarımızla hayır hasenat yaparak kardeşlik bağlarını kuvvetli kılacak ameller ile nefsimizi terbiye etmeye çalışacağız. Rabbimiz şimdiden mübarek eylesin.

Rabbimiz cümlemizi koruyup hıfzı himayesine alsın. Uyandıktan sonra gaflete, hidayetten sonra dalalete, itaatten sonra isyana, imandan sonra küfre, izzetten sonra zillete, sevaptan sonra ikaba, kabulden sonra redde, ikramdan sonra intikama, azaba uğratmasın! AMÎN!

Meleklerin yeryüzüne bir bir indiği, Yüce Yaradanın rahmet ve mağfiretinin tüm evreni kuşattığı, Kur-anı Kerimin şereflendirdiği Ramazan-ı Şerifin bizlerin, tüm İslam Aleminin kurtuluşuna, barış ve kardeşliğine vesile olmasını, sağlık, bereket, huzur getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.