İHALELERDEKİ ŞAİBELER ORTADAN KALKMALI « Kırşehir Gerçek Gazete

18 Mayıs 2024 - 02:43

İHALELERDEKİ ŞAİBELER ORTADAN KALKMALI

İHALELERDEKİ ŞAİBELER ORTADAN KALKMALI
Son Güncelleme :

13 Mart 2019 - 10:07

Kırşehir’de Doğal Afet mi Yaşandı?

Kırşehir Belediyesi 2 dönemdir yaptığı  şaibeli ihaleleri bir türlü vatandaşa anlatamıyor. Kırşehir’in ana caddeleri ve kaldırımlarının yapımı ve Cacabey Meydanı çevre düzenlemesi ihalesinde yaşanan kamu zararını kimler karşılayacak? 25.072017 tarihinde 28.181.428.00 Tl ‘lik yaklaşık maliyet ile pazarlık usulü ile ilansız olarak ihaleye çıkmış  ve kısa sürede sonuçlanarak  Özbek İnşaat’a%13.5 tenzilatla verilmişti.Sanki Kırşehir’de doğal afet yaşanmış gibi yapılan bu kadar yüksek meblağlı bir ihale neden pazarlık usulü verildi. Burada yapılan usulsüzlüklerin sorumluları kimler ortaya çıkarılmalıdır.

NEDEN HEP AYNI FİRMA?

Ankara merkezli olan Özbek İnşaat’ın ne gibi özellikleri var ki Kırşehir Belediyesi’nin tüm ihalelerinde var? 153.940.00 Tl bedelli Kırşehir’de Sağlıklı Yaşam Merkezi Malzeme alım ından  bir çok büyük ihaleleri alması manidar görülüyor. Kırşehir’de bu tür işleri yapacak bir çok firma , Mimar, Mühendis varken neden  hep ayn ı  firma Özbek İnşaat’ta ihaleler  kalıyor. Herkes bu sorunun cevabını bekliyor…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.