İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN « Kırşehir Gerçek Gazete

1 Mayıs 2024 - 12:07

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Son Güncelleme :

13 Aralık 2022 - 12:05

İlçemizin yıllardır kangren haline gelmiş olan sorunlarını bir bir çözüyoruz Elhamdulillah..

Bu doğrultuda;
İlk Etapta İlçemizin tamamında miadını doldurmuş,kayıp kaçak oranı yüksek(%70’in üzerinde) ve hastalık yapıcı içme suyu şebeke hatlarımızı yenilerken, aynı zamanda gerek eksik bölgelerimizde kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarımızı inşa ederek, gerekse de Yozgat Musabeyli Barajından tatlı su getirme işlerimizle birlikte alt yapı çalışmalarımızı İlçemizin gelecekteki 70 yılına yetecek şekilde inşa ediyoruz.

Tüm bu çalışmalar neticesinde bozulan yollarımızı da yakın zamanda sıcak asfaltla kaplayarak, İlçemizi tarihine ve ismine yakışır görünüme kavuşturacağız.

Bugün itibariyle İhalesi önceden yapılan ve malzemesini temin ettiğimiz asfalt malzemelerimizi teslim alarak ilgili müteahhit firmanın deposuna aktarımını gerçekleştiriyoruz.

İlçemize hayırlı uğurlu olsun.???

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.