IŞIK yine madalya ile döndü « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Mart 2024 - 11:06

IŞIK yine madalya ile döndü

IŞIK yine madalya ile döndü
Son Güncelleme :

05 Aralık 2018 - 16:46

URKUŞ IŞIK BÖLGESEL KROS LİGİNDE ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 15 bölge projesi kapsamında çeşitli illerde seçmeleri yapılan Bölgesel Kros Ligi yarışmalarının finali Gaziantep ilinde koşuldu.
Bölgesel Kros Ligi yarışmalarının finali Gaziantep’te 1 Aralık 2018 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Yarışmalarda 170 atlet boy gösterirken, erkekler ve kızlarda sezonun birincileri de belirlendi.
Final yarışlarında ilimiz adına katılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz sporcusu Urkuş IŞIK U-18 Kulüpler Bölgesel Kros Ligi Final Yarışmalarında birinci olarak Altın madalyanın sahibi oldu.
Aynı müsabakada takımlar klasmanında ise Kırşehir Çiçekdağı İlçe Karması mücadele etti. İlçe karması takımımız takımlar klasmanında birinci olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Yarışmalarsın sonunda dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.