İtirazlara rağmen Purcu ekibi kazandı… « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 21:28

İtirazlara rağmen Purcu ekibi kazandı…

İtirazlara rağmen Purcu ekibi kazandı…
Son Güncelleme :

11 Şubat 2019 - 17:09

Pazar günü yapılan Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde Bekir Tan ve Sinan  Purcu  ekibinin  yarıştığı seçimleri Sinan Purcu ekibi 2 oy farkla kazanmıştı.

Bu gün seçimlere itiraz eden Bekir Tan ekibinin bu seçimlere itiraz ederek seçimin iptalini istemişti. Yapılan itirazı değerlendiren İlçe Seçim Kurulu, seçimlerde kullanılan 4 geçersiz oydan 1 tanesini daha geçerli sayarak, 34 olan oyun 35’e çıkaran Purcu ekibi tekrar kazandı.

Bulanık suda balık avlamak isteyenlere İlçe Seçim Kurulu gerekli cevabı verdi. 48 yıldır aynı ekibin görev başında olduğu Ziraat Odasındaki değişiklikle Odada büyük değişimler ve hizmetlerin geleceğini belirten Sinan Purcu ve ekibi, Kırşehir çiftçisine hizmet etmek için göreve geldiklerini vurguladılar.

Yeni seçilen yöneyim kurulu şöyle:

Sinan Purcu, Şenol Dulkadir, Şeref Kaya, Süleyman Ekici, Nazmi Mercimek, Ramazan Taş, Mehmet Akeren

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.