İttifak Yok! « Kırşehir Gerçek Gazete

30 Nisan 2024 - 12:44

İttifak Yok!

İttifak Yok!
Son Güncelleme :

08 Şubat 2019 - 14:18

Son günlerde bazı basın yayın organlarında MHP AK parti ile ittifak yapılacak söylentilerine açıklık getiren MHP Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, Kırşehir’de İttifak olmayacak dedi.

Son günlerde MHP adayı Onur Köksal’ın özverili çalışmaları sonucunda Kırşehirlilerden aldığı desteğin gittikçe artması diğer partilerde olumsuz bir hava yaratmaya başlamıştı. Sıkı çalışmaların sonucunda  başkanlık yarışında bizde varız diyen MHP Adayı Onur Köksal bu karalamalara cevaben şunları söyledi:
Saygıdeğer  Hemşehrilerim…
Bu kutlu yola çıktığımız ilk günden bu güne; gittikçe artan ve Allah’ın izniyle artmaya devam edecek olan teveccühünüz, birlikte yönetmeye talip olduğumuz Kırşehir’imiz makus talihini değiştirecek olan projelerimiz, şahsımı en güçlü aday yapmıştır. Son günlerde taraflı haber sitelerinde adaylıktan çekileceğime dair mesnetsiz ve bir o kadar da şuursuz haberler yer almaktadır. Şehrimizin benimsediği, “Bizim Onur” diye bağrına bastığı şahsıma yönelik yapılan bu algı operasyonu hiçbir zaman amacına ulaşmayacaktır. Memleketim evladına sahip çıkacaktır.
Siyasetimizi kirletmeden, hemşerilerimizi ötekileştirmeden, MHP’ye yakışan bir iradeyle yolumuza sonunu kadar devam edeceğimizden zerre kadar şüpheniz olmasın.
Saygılarımla…
Doç. Dr. Onur KÖKSAL
Milliyetçi Hareket Partisi
Kırşehir Belediye Başkan Adayı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.