İyi Parti’den Seçim Ziyareti « Kırşehir Gerçek Gazete

2 Mayıs 2024 - 03:01

İyi Parti’den Seçim Ziyareti

İyi Parti’den Seçim Ziyareti
Son Güncelleme :

06 Kasım 2018 - 16:13

Kırşehir’den sorumlu İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan ALTINTAŞ 8 Kasım 2018 Perşembe günü ilimize geliyor.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Kırşehir’den sorumlu olarak atanan Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan ALTINTAŞ sabah saatlerinde Kaman’a gelecek.

Öğlen saatlerinde Kırşehir’e gelecek olan Milletvekilimiz parti binamızda İl ve İlçe yöneticileri ve partililerle Kırşehir’in ve Kırşehir’li halkımızın sorunlarını görüştükten sonra esnaf ziyaretinde bulunacak. Ardından Mucur’a geçerek ziyaretlerine devam edecek. Cuma günü ziyaret programına Çiçekdağı ile devam edecek.

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit GÖÇEN; “Ülkemize maalesef hiçbir şey iyi ye gitmiyor. Sadece bunca yaşanan olumsuzlukları örtmek için gündem yaratılıp, algı oluşturmaya çalışıyorlar. Pembe balonlar uçuruluyor. İnsanlar geçinemiyor, piyasa can çekişiyor. Sadece içlerinde yaşadıkları mutlu azınlık memnun. İnsanlara mevki, makam, kadro korkusuyla ve yardım paketleri ile baskı uygulamaya çalışıyorlar.

Artık bunlarında olmayacağına inanıyoruz,gerçekler ortaya çıkıyor.

Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr. Ayhan ALTINTAŞ özellikle ilimiz sorunlarını yerinde dinlemek ve ilgili yerlere aktarmak için Kırşehir’e geliyor. İlimizin sorunlarını ve çözümlerini tartışacağız ve halkında taleplerini almak için ziyaretlerde bulunacağız.” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.