Kadem ve İşkur Ortaklaşa Sertifika Verdi. « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 10:44

Kadem ve İşkur Ortaklaşa Sertifika Verdi.

Kadem ve İşkur Ortaklaşa Sertifika Verdi.
Son Güncelleme :

03 Aralık 2018 - 16:11

               Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) arasında ortaklaşa düzenlenen Girişimcilik Eğitim Programında belge almaya hak kazanan katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

                Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) arasında düzenlenen Girişimcilik Eğitim Programına katılan ve belge almaya hak kazanan 24 katılımcıya sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Sertifika törenine Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen KAYA ile Kırşehir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilcisi Seher ÜNSAL katıldı. Tören KADEM Kırşehir İl Temsilciliği toplantı salonunda düzenlendi.

                Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen KAYA yaptığı açıklamada “Girişimcilik Eğitim Programları ile KOSGEB vasıtasıyla kendi işini kurmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Kadınların işgücüne katılımı İŞKUR olarak bizim çok önemsediğimiz bir husustur. Kadınların işgücüne katılımını sağlayıp kendi işlerinin patronu olmasını sağlayacak programımızı tamamlayıp kendi işini hızla kurmayı düşünen kadın girişimcilerimiz ise bizim için büyük bir memnuniyet kaynağıdır. Kadın girişimcilerimize bu eğitimi vermekten mutluluk duyuyoruz. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliği ile İlimiz kadınlarına yönelik kurslarımıza devam ederek çalışmalarımızı daha da artırmayı planlamaktayız. ” dedi.

                Düzenlenen program girişimcilik eğitim programında sertifika almaya hak kazanan katılımcılara belgelerinin teslim edilmesi ile sona erdi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.