Kaya’dan Gazetemize Ziyaret « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 03:40

Kaya’dan Gazetemize Ziyaret

Kaya’dan Gazetemize Ziyaret
Son Güncelleme :

29 Aralık 2018 - 17:31

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Yıldırım Kaya gazetemiz ofisinde  yerel basının sorunları hakkında  gazetemiz personelinden bilgiler aldı. Kaya, yerel basının sorunlarını iyi bildiklerini ve yerel basın ne kadar güçlü olursa ülkemizde demokrasinin de o kadar güçlü olacağını söyledi. Yerel basının bu hükümet tarafından baskı altında olduğunu, basının özgürce haber yapamadığını , hükümeti eleştiren  başta yerel basın olmak üzere  tüm basın sektörüne demokratik olmayan baskılar uygulandığını söyledi.

Gazetecilerin asli görevi olan haber yapma özgülüğünün elinden alınmak istediğini,  maddi yaptırımlarla gözdağı verilmeye çalışıldığını söyleyen Kaya, ülkemizde faaliyet gösteren yerel basın sayısında bir azalma var, çoğu gazetecinin de bu hükümetle beraber mesleğini bıraktı. Yerel basının bölgesindeki haberleri yapma konusunda bir tedirginlik yaşadığını , hükümet yanlısı yöneticileri eleştirisel yazıların yazılması durumunda maddi ve manevi yaptırımların uygulandığını belirtti.

Daha sonra Kırşehir’deki yerel seçim sonuçları hakkında umutlu açıklamalarda bulunan Kaya, İl merkezi olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde seçimleri kazanacağız.  Kırşehir artık yeni yüzler görmek istiyor. Kırşehir’deki adaylarımızın Kırşehir’e en güzel hizmetleri yapacaklarından eminiz. dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.