Kentpark Güzellik Salonu Sahibi Süleyman FİDAN MUCUR’a Aday Adaylığını açıkladı! « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 10:45

Kentpark Güzellik Salonu Sahibi Süleyman FİDAN MUCUR’a Aday Adaylığını açıkladı!

Kentpark Güzellik Salonu Sahibi Süleyman FİDAN MUCUR’a Aday Adaylığını açıkladı!
Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 17:02

Süleyman FİDAN KİMDİR?
Süleyman FİDAN, 6 Kasım 1975 tarihinde Kırşehir’in Mucur İlçesi’nde dünyaya geldi. İlköğrenimine Mucur ilçesi Atatürk İlkokulu’nda başlayan FİDAN, ortaokulu yine Mucur ilçesinde bulunan Hürriyet Ortaokulunda tamamladı. 90’lı yılların başında İstanbul’a giderek ilk çalışma hayatına adım attı. 1995 yılında vatani görevini Havacı olarak yerine getirdikten sonra, mesleği olan güzellik salonlarını açarak büyümeye devam etti.

2001 yılında mesleğini daha da geliştirmek amacıyla Amerika’ya giden Süleyman FİDAN, orada kendi işletmesini kurarak yönetti ve geliştirdi. 2014 yılında memleket özlemiyle Amerika’dan Kırşehir’e döndükten sonra Kentpark Güzellik Salonu’nu kurdu ve Kırşehir’e getirdiği vizyon ile isminden çok söz ettirdi. O günden bu yana 20 kişilik uzman ekibiyle hizmet verip, Kırşehir için istihdam sağlamaya devam etmekte ve şehrin sürekli gelişimine katkı sağlamakta.

AK Parti’den Mucur ilçesi Belediye Başkan Aday Adayı olarak da gösterilen FİDAN, evli ve 2 çocuk babasıdır. Mucur’a olan sevgisi, sevecen ve güler yüzlü kişiliğiyle tanınır. Bu sevgisini Mucur ilçesine hizmete dönüştürmek isteyen FİDAN, Mucur İlçesi için “Ben de varım” diyerek Mucur’u yaşanabilir iyi bir ilçe haline getirme amacıyla yüreğini ortaya koyarak kolları sıvamıştır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.