KIRŞEHİR ONUR KÖKSAL DEDİ… « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 20:39

KIRŞEHİR ONUR KÖKSAL DEDİ…

KIRŞEHİR ONUR KÖKSAL DEDİ…
Son Güncelleme :

30 Mart 2019 - 21:38

college homework helper                                            Seçime 1 gün kala Milliyetçi Hareket Partisinin açık hava toplantısına soğuk havaya rağmen  binlerce kişi katıldı.Coşkulu kalabalık Onur KÖKSAL dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Arif Kılıç yaptığı konuşmada Mucur ve Çiçekdağı da yaşanan olayları kınadığını söyledi.İttifaka zarar vermedik vermeyeceğiz de fakat seçime bir gün kalmasına rağmen hala MHP adayını çekti çekecek gibi yapılan algıya şiddeli bir şekilde tepki gösterdiğini söyledi.Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz,biz son sözümüzü söylemedik daha söyler isek bu memlekette herkes kefeni ile gezer.Ülkücüler yüksek düşünür,ileriyi düşünür değerli dava arkadaşlarım bir nedenden dolayı MHP ye küsmüş darılmış olanlar var hdp ile yan yana durmak sizi rahatsız etmiyorda MHP ile yan yana durmak mı rahatsız ediyor,kapımız sizlere sonuna kadar açık dedi.

Doç. Dr. Onur KÖKSAL ise konuşmasında kursağına lokma düşmeden vatan sevgisi düşen değerli hemşerilerim,bu seçim kırşehirin kader seçimidir.doksan gündür sıkmadık el gitmedik ev bırakmadın hiç kimseyi karalamadık yermedik fakat geldiğimiz noktada benim çekileceğimi dişardan geldiğimi,para alıp çekileceğimi iddia ettiler.Bayraklarımızı söküp bröşürlerimizi toplatarak bizi sindirmeye çalıştılar fakat o attığınız iftira ve yalanlarda sizi boğarız dedi.

Yarınki seçimle birlikte kırşehir”in makus kaderinin değişceğini ve şehre güler yüz ve hoşgörünün geleceğini söyleyen Onur KÖKSAL kırşehiri işsizliğin olmadığı halkı mutlu,huzurlu şehir yapacağım sandklara sahip çıkın bu seçimi kazandık dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.