Kırşehir Yarın Seçim Atmosferine Girecek « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 19:16

Kırşehir Yarın Seçim Atmosferine Girecek

Kırşehir Yarın Seçim Atmosferine Girecek
Son Güncelleme :

06 Aralık 2018 - 14:03

Kırşehir’de belediye başkan adayları resmen açıklanıyor. Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan adayını bu gün  Cumhurbaşkanı ,Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından, CHP Aday adayı Selahattin Ekicioğlu’da Kırşehir’den aday olduğu CHP Genel Merkezi tarafından açıklanacak.

Bilindiği üzere MHP Adayını resmi olarak açıklayan parti oldu. Doç. Dr. Onur Köksal’ı Belediye başkan adayı göstererek seçim çalışmalarına başlamış bulunuyor.  Bu gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının 14 belediye başkanı adayları ndan olan Yaşar Bahçeci Ak Parti Belediye Başkan Adayı oldu.

CHP’de ise eski TSO başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun aday adaylığının açıklanması üzerine Ekicioğlu üzerinde yoğunlaşan çalışmalar devam ederken İlçe yönetimi ve İl yönetiminin değiştirilmesi parti içindeki çekişmeleri de artırdı.

İYİ Partiden aday adaylığını açıklayan Mehmet Altıparmak ise Kırşehir’de kurulacak bir ittifak’a destek vermesi bekleniyor.

Yarın CHP’de Ekicioğlu’nun adaylığının açıklanmasından sonra Kırşehir seçim atmosferine girecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.