Kırşehir’de Ekicioğlu rüzgarı esiyor…. « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 23:45

Kırşehir’de Ekicioğlu rüzgarı esiyor….

Kırşehir’de Ekicioğlu rüzgarı esiyor….
Son Güncelleme :

03 Ocak 2019 - 16:42

31 Mart yerel seçimlere yaklaşırken, ilimizde belediye başkanlığı yarışında bir adım önde giden CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehirlilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Yaşayıp büyüdüğü bu şehre hizmet etmek istediğini belirten Ekicioğlu, Kırşehir için umudu birlikte ekeceğiz dedi.

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Ekicioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi.: “CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu kenti yönetirken bütün derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve düşüncelerini dikkate alacaklarını söyledi. Gittiği her yerde ve her görüşmede halkımızın ve Kırşehir’in sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşen Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu 31 Mart 2019 seçimlerinde Kırşehir halkının oylarıyla Belediye Başkanı seçilmesi halinde hep birlikte Kırşehir’i yöneteceklerinin altını çiziyor.

Şehrin geleceği ve halkımızın mutluluğu için çalışacaklarına söz veren Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu “Biz yola çıktık, siyasete bir adım attık. Tamamen ülkemizdeki gençlerin hayata ve yaşama ülkenin ekonomisine ve ticaretine ve yaşama katkı sunmak için. Siyasi hayata genç bir ekiple yola çıktık. Sağ olsunlar. Bunlarda bizi bu tür çalışmalarda bizi yalnız bırakmıyorlar.

Tabii sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve sendikalar ve hemşehri dernekleri şehirde yaşamı birleştiren, kolaylaştıran olmazsa olmazlardan biridir. Kenti yönetirken tabii ki bütün bu katmanlarla birlikte hareket edeceğiz.

Kim Belediye Başkanı olursa olsun, kim siyasetçi olursa olsun, milletvekili olursa olsun tabandan gelen sesi dikkate alıp şehir ve ülke yönetiminde onların sorunlarını, isteklerini masaya yatırıp ortak akıldan buluşarak yönetmeli diye düşünüyorum.

Eğer 31 Mart’ta halkımız bize de bu yetkiyi verirse biz de hep birlikte daha güzele daha iyiye doğru, sizin için, bu şehrin mutluluğu için çalışacağımıza söz veriyoruz. Bizlere güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan bu şehre sahip çıkmak için çok ama çok çalışacağız. Hemşehrilerimiz bize yetki versin biz de sizlerle birlikte bu kente sahip çıkacağız.

Kırşehir için umudu birlikte ekeceğiz.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.