Kırşehir’de Millet İttifakı Olacak… « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:26

Kırşehir’de Millet İttifakı Olacak…

Kırşehir’de Millet İttifakı Olacak…
Son Güncelleme :

10 Ocak 2019 - 13:10

İYİ PARTİ ve CHP arasında, partiler  genel merkezleri düzeyinde ülke çapında il il, ilçe ilçe masaya yatırılan ittifak görüşmeleri sonucunda; İYİ PARTİ  Akpınar ve Boztepe İlçeleri ile Kırşehir Merkez İlçe’de CHP adaylarını destekleyip karşı aday çıkarmayacak, buna karşı CHP de Mucur, Akçakent ve Çiçekdağı İlçeleri’nde aday çıkarmayarak İYİ PARTİ adaylarını destekleyecektir.

İYİ PARTİ ve CHP Kırşehir teşkilatları; bu kararları uygulamak ve seçimlerde Kırşehir’de başarılı sonuç almak için yüksek ve samimi bir irade ortaya koymak yolunda kendi içlerinde ayrı ayrı komisyonlar oluşturmuş olup çalışmalarına başlamışlardır.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İYİ PARTİ  İl Başkanı Müfit Göçen şöyle dedi:

“Ülke ve Kırşehir olarak yeni bir yerel seçimlere gidiyoruz. Şimdiden seçimlerin ülkemize ve Kırşehir’imize hayırlar getirmesini diliyorum. Bizim Kırşehir için sevdamız belli herkesin imrendiği bir şehir Kırşehir, saygın, dürüst insanların teveccüh gördüğü şehirdir. Ülke  genelinde politikalarımız belli, birbirimize karşı saygının olduğu, Mustafa Kemal’in izinden giden insanlar topluluğu, biz bunu da iki parti olarak yaşatmaya çalışıyoruz. Partimiz bu seçimde bazı illerde CHP ile ittifak kararı aldı. Kırşehir de buna dahil edildi.

İki partinin de idealleri ve beklentileri aynı. Önemli olan ülkemizin ve ilimizin menfaatleridir. Bu konuda her zaman ortak hareket edeceğiz. Başta Kırşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere tüm ilçelerimizde Hayırlı ve başarılı  sonuçlar alacağımızdan hiç bir endişe duymuyoruz.

Şimdiden seçimlerin ülkemize ve Kırşehir’imize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.