KIRŞEHİR’DE SAADET RÜZGARI ESECEK! « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:30

KIRŞEHİR’DE SAADET RÜZGARI ESECEK!

KIRŞEHİR’DE SAADET RÜZGARI ESECEK!
Son Güncelleme :

02 Şubat 2019 - 10:59

Saadet Partisi Kırşehir Belediye Başkan adayı  Yusuf Turan, gazetemize yaptığı açıklamalarla seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

Başkan adayı Yusuf Turan, Kırşehir’de inşallah 1997 ruhunu yaşatacağız. Bembeyaz bir sayfa ile yola çıktığımız bu milli ve manevi yolda Kırşehir’e hizmet için varız. Saadet Partisi olarak  Kırşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde iddialı bir parti olduklarını  belirterek göreve geldiklerinde liyakatı ön planda tutarak  tarafsız bir belediyecilik yapacağını, İsrafa dur deyip, tasarruf yaparak Kırşehirlilere daha güzel hizmet vereceklerini belirtti.

Turan, Göreve geldiklerinde makam maaşı almayacağını, makam maaşını her ay başka bir mahalle olmak üzere Kırşehir’deki yardıma muhtaç kişilere vereceklerini söyledi. Makam aracını hiçbir zaman kullanmayacağını da sözlerine ekleyen  Saadet Partisi Kırşehir Belediye Başkan adayı  Yusuf Turan Kırşehir’in daha güzel yaşanabilir bir kent haline getireceklerini , Kırşehir için pek çok projelerinin olduğunu belirtti

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.