Kırşehir’e Bakan Olmak lazım… « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 05:46

Kırşehir’e Bakan Olmak lazım…

Kırşehir’e Bakan Olmak lazım…
Son Güncelleme :

26 Şubat 2019 - 11:34

Seçimlerin iddialı geçtiği son günlerde ilimize gelen bakanların sayısı gittikçe artıyor.

Ak Partiye destek vermek için gelen bu bakanların Kırşehir’le ilgili eğitim ve tarımla ilgili bir şey beyan etmemiş olmaları seçmen üzerinde olumsuz etki yaratmış bulunuyor.

Bakanların Kırşehir’le ilgili  bir proje dahi  anlatamadan geri dönmeleri kamuoyundaki beklentileri boşa çıkardı

Türkiye Cumhuriyeti Bakanları olan Tarım Bakanı  Bekir Pakdemirli ile Miili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırşehir’e geldiler ve yalnız Ak Parti’yi ziyaret edip, Ağalar Konağında da yemek yiyip gitmelerini tasvip etmeyen vatandaşlarımız, kendilerine çare olamayanlara 31 Martta sandıkta gereken dersi vereceklerini söylediler.

Şu seçim atmosferinde diğer parti belediye başkan adaylarına nezaket ziyaretinde bile bulunmadıkları görülürken,  hiç değilse Cumhur İttifakı yapılan MHP’ye bir ziyaret gerçekleştirilmesi beklenenler arasında oldu.

Bakanların bir parti, bir zümre veya  kendinden olanların bakanı olmamalı dır. Bakan tüm ülke vatandaşlarının bakanı olmalı. Yalnızca Ak Parti’nin değil 81 milyonun bakanı  olabilmelidir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.