Kırşehir’e Yazık Ediyorsun! « Kırşehir Gerçek Gazete

23 Nisan 2024 - 22:10

Kırşehir’e Yazık Ediyorsun!

Kırşehir’e Yazık Ediyorsun!
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2019 - 14:46

Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde yaşanan gerilim bir türlü bitmek bilmiyor. Ak Parti Kırşehir eski Milletvekili Mikail Aslan’ın akrabası olan Emre Aslan’ın yerine getirilen eski KYK Müdürü Faruk Şahin’in göreve başlamasıyla  devam eden   gerilim  çalışanlar arasında huzursuzluğa neden oluyor.

Göreve geldiği günden beri makam odasından çıkmayan , hatta Şampiyon Kırşehirsporumuzun maçlarına bile teşrif etmeyen  İl Müdürü Faruk Şahin’nin görevlerini yerine getiremediği belirtiliyor.

1 yıla  yaklaşan müdürlük görevi süresince sorumluluk alanına giren tüm görevlerini , KYK’da çalışırken yanında getirdiği şahıs tarafından  yönetildiği  görülüyor.

Bu şahsın çalışanlara karşı ben im arkamda bakan yardımcıları var. burada benden başka kral yok edası ile bir baskının uygulanabilir olması  mensubu olduğu Ak Parti kriterlerine ters düşer denilmektedir.

Bir başka olayda, Gençlik merkezine getirdiği müdürün bu müdürlüğü yapabilecek liyakati ve tecrübeye sahip olup olmadığının  tartışıldığı ve bu müdürün çalışan personele karşı yaptığı baskılar neticesinde çalışanlar ararsında kavgaya varabilecek olayları yaşatmasına  tepkiler çığ gibi büyüyor.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kırşehir’de parmakla gösterilen bir birim iken şimdilerde kendi içine kapanmış bir müdürlük olarak çalışmalarına devam etmesi Kırşehir halkı ve çalışanlar tarafından tepki ile karşılanıyor. İl Müdürü Faruk Şahin’in Müdürlükte insiyatifini yitirdiği ve tüm insiyatifin  yanınada getirmiş olduğu memur tarafından yürütülmesi ve bu şahıs’ın  Kraldan çok kralcı davrandığını belirtiliyor.

Şimdiye kadar bu il müdürlüğünün başarılı çalışmalarına fren basan İl Müdürü Faruk şahin’in bu görevde kalmasının gerek Kırşehir halkına ve gerekse mensubu olduğu Ak Parti’ye büyük zararlarının olduğu aşikar görülüyor.

Yaz mevsiminin başlaması ile faaliyetlerinin artması beklenen ve Kırşehir gençliğinin bu müdürlükten  yeterince yaralanması gerekirken  Müdür Faruk Şahin’in bu görevde kalmasının bir anlamı olmayacak denildi.

Yapılan aktiviteler ve düzenlenen spor faaliyetlerinin bir nevi askıya alındığı belirtilirken Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün başına liyakat sahibi, memleket sevdalısı bir müdürün atanması bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.