Kırşehir’in WC sorununu Çözmeye Çalışıyoruz « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 14:00

Kırşehir’in WC sorununu Çözmeye Çalışıyoruz

Kırşehir’in WC sorununu Çözmeye Çalışıyoruz
Son Güncelleme :

16 Ocak 2019 - 13:36

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehirlilerin önemli ihtiyaçlarından olan WC sorununa bir nebze de olsa çare olması taktirle karşılandı.

Kırşehir’de bir çok apartmanda bulunmayan yada çalışmayan asansöre sahip bir wc nin açılması yeni çarşı ve esnafı sevindirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Yeni Çarşı da bulunan eski tuvalet kullanılamaz haldeydi. Eskisini yıkarak yerine daha modern, esnafımızın ve vatandaşlarımızın  rahat bir şekilde kullanacağı hijyenik bir tuvalet inşaat ettik. Yeni çarşı ve civarında esnaflık yapan vatandaşlarımızın kullanımına açtık.

Şehrimizin yıllardan beridir eksiği olan ve vatandaşlarımız tarafından sürekli talep edilen modern bir umumi tuvalet ve beraberinde abdest haneyi Yeni Çarşıya  yapmış bulunuyoruz. Bilindiği üzere ilimize günlük dışarıdan bir çok kişi gelmekte, bu tür yerlerin olmaması sıkıntı doğuruyordu. Bu sıkıntıyı gidermek amacıyla kısa bir süre içinde bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız umumi tuvalet ve abdesthane bay ve bayanlar için ayrılmış bölümler şeklinde asansörlü, içerisinde ayrıca engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da gidereceği bir şekilde yapılmıştır” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.