Köksal, “Kırşehir’in makus talihine son vereceğiz” « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:26

Köksal, “Kırşehir’in makus talihine son vereceğiz”

Köksal, “Kırşehir’in makus talihine son vereceğiz”
Son Güncelleme :

11 Ocak 2019 - 14:43

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur KÖKSAL

40 proje ile geliyor…

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı  Onur Köksal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolası ile gazetemize ziyarette bulundu.Başkan adayı Köksal, seçim çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kırşehir’in sorunlarının tahlili konusunda uzun  bir zamandır çalışma yaptıklarını,  istihdam ve ilin gelişmişliği konusunda çarelerin neler olduğunu tespit ettiklerini söyledi. 40 proje ile Kırşehir’in makus talihine son verecekleri iddiasında bulunarak, artık  Kırşehirli başka illere göç etmeyecek şekilde,  yaşanabilir huzurlu bir kent için  yapacakları çok şeylerin olduğunu anlattı.

Kırşehir’in bir marka şehir olması yönündeki projeler arasında bulunan Ahi Baba projesi ile ilimizin dünya markası bir il olması için çalışmalarının bulunduğunu anlatırken,  çevre illerin  nasıl markalaştıklarını, bir Konya’nın  bir Kayserinin nasıl bir marka şehir olarak ekonomiye katkı sağladıklarını anlattı. Kırşehir  neden bir marka şehir olmasın.  Biz bunu MHP Belediyeciliği ile başaracağız dedi.

Hiçbir Kırşehirlinin başka illere göç etmesine gönlümüz razı gelmiyor. Bizler şehrin gelişmesi ve göçü önlemeye yönelik çarelerin  neler olduğunu biliyoruz. Bunun içinde gerekli ön adımları atacağız dedi.

Belediyenin borçları konusunda çıkartılan spekilasyonlara da açıklama getiren Başkan adayı Köksal, Bizler Belediyenin nasıl bir borç batağında olduğunu biliyoruz. Bu borçların kapatılabilmesi için de projelerin hazır olduğunu, belediye borçlarının vatandaşlarımıza yansıtılmadan bu halledilecektir.

Kırşehir’in bir tarım ve hayvancılık bölgesi olduğunu ve hazırladığımız 40 proje içinde bulunan  Et ve Süt  Entegre tesislerinin hayata geçirilmesiyle Kırşehir’in  rahat bir nefes alacaktır.Yılda 300 bin hayvan kesiminin yapılabildiği bir yerde  il ekonomisinin nasıl kar edeceğini görecekler dedi.

Projesi olmayanların bu şehre söyleyecekleri  hiçbir şeyleri olmaz. Biz şehrimizin gelişmesi, yaşanabilir bir kent olması için projelerimizle geliyoruz. Herkese kucağını açan, insan ayırımı yapmadan liyakatli kadrolarla Kırşehir’i yönetmeye  talibiz. Kırşehir halkının bize gösterdiği teveccühe minnettarız.  dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Remzi Arslan 11 Ocak 2019 / 23:52 Cevapla

Hakkında güzel şeyler duyuyoruz Kırşehir için hayırlısı olsun diyelim