KÖKSAL, Mucur’da Konuştu. « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 10:55

KÖKSAL, Mucur’da Konuştu.

KÖKSAL, Mucur’da Konuştu.
Son Güncelleme :

04 Mart 2019 - 11:06

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal MHP’nin Mucur Seçim Bürosunda yaptığı konuşmasında;      Şimdiye kadar  mesafe konulmuş Mucur’un bir evladı olarak Mucur’umuza sahip çıkacağım” dedi.

Kırşehir’deki Mucur ve köylerinden olan vatandaşlarımızın da Kırşehir’de MHP’ye destek vereceklerine inancım tamdır.

Neşet Ertaş Üstadımızın “Bir yaratmış ALLAH tüm insanları
Ayrılık insanın sözünden olur.” dediği gibi  biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Halkımıza yalan söylemeyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Yemeyeceğiz yedirtmeyeceğiz” dedi.

Köksal, Mucurlulara birde müjde vererek, 40  proje içinde olan Et ve Entegre tesislerinin Mucur Kırşehir arasında bir yerde yapılacağını belirterek, Mucurlu gençlerimizin de  istihdama dahil olacaklarını söyledi.

Şimdiye kadar 35 ülkeye gittiğini belirten Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal, Kendini bir arıya benzeterek her çiçekten polen alarak bal yapacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.