Mahallemizi en güzel hizmetlerle buluşturacağım. « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Mayıs 2024 - 09:56

Mahallemizi en güzel hizmetlerle buluşturacağım.

Mahallemizi en güzel hizmetlerle buluşturacağım.
Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 18:03

Kırşehir’in en eski ve büyük  mahallelerinden biri olan Aşıkpaşa Mahallesi Muhtarlığı için aday olan Sema Örs iddialı geliyor. Türkiye’de çok az rastlanır. Muhtarlık noktasında kadınların erkeklerden daha titiz daha hassas ve daha iyi hizmet vereceğini düşünerek bu yola çıkmaya karar verdiğini ifade eden Aşıkpaşa Mahalle Muhtar Adayı Sema Örs, Mahallemizde farkındalık yaratmak istiyoruz. Mahallemizin daha güzel hizmetlere layık olduğunu ancak yapılacak hizmetlerde diğer mahallelerimizden farklı hizmetleri getirmek için adayım dedi.

KARARLARI HEP BİRLİKTE VERELİM

Adaylığımı açıkladığım günden bu yana mahalle komşularım arasında memnuniyetle karşılandı. Beni desteklediler, teşvik ettiler. Yüz göre tanıdığım ancak henüz tanışmadığım mahallelim bizzat beni tebrik ettiler, ‘sen seçileceksin’ diyerek istedikleri hizmetleri bir bir sıraladılar. İstedikleri muhtarlık kurumunun gerçekleştirebileceği şeyler, hepsine söz verdim, verdiğim sözlerin farkındayım ve sözlerimin arkasında olacağım. Beni yakından tanıyanlar sözüme sadık olduğumu bilirler. Mahalle yararına ne hizmet varsa elimizden gelenin fazlasını yapacağız… Mahallemizde yaşamı kolaylaştırıcı önlemleri hep birlikte alıp, kararları hep birlikte verip, hep beraber bu güzel şehrin, bu güzel mahallesinde modern dünyanın imkanlarından, devletin vatandaşlarımıza layık gördüğü hizmetlerden eşit ölçüde yararlanacağız”

“MAHALLEMİZİ EL BİRLİĞİYLE GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ”

Mahalle sakinlerine güveniyorum diyen Muhtar Adayı Örs, “Adaylık sürecinden bugüne mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştım. Yetki verildiğinde ilk işim mahallede bulunan sorunları çözüme kavuşturmaktır. Mahallemizi el birliğiyle güzel hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

“ÖZELLİKLE KADINLARIN SOSYAL HAYATA KAZANDIRILMASI VE ADAPTE EDİLMESİ NOKTASINDA PROJELERİM VAR”

Vatandaşların istek, şikâyet ve taleplerinin takipçisi olacağını belirten Sema Örs,

”Muhtarlar sadece evrak onaylar ve mühür basar gibi bir algı var. Ben bu algıyı yıkmak istiyorum. Öncelikli olarak Mahallenin tespit ettiğim sorunlarını çözeceğim. Ardından vatandaşların sorunlarının, şikâyetlerinin ve taleplerinin takipçisi olacağım. Apartman toplantıları düzenleyerek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ve gerekenin yapılması için elimden geleni yapacağım. Öncelik vereceğim konulardan birisi de Aşıkpaşa’da bulunan tarihi çeşmelerin yeniden restore edilmesi olacak. Ayrıca mahalleye ait bir kültür evi ve el işi satış noktası projem var. Özellikle kadınların sosyal hayata kazandırılması ve adapte edilmesi noktasında projelerim var.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.