Kaya: Martın Sonu Bahardır… « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 18:01

Kaya: Martın Sonu Bahardır…

Kaya: Martın Sonu Bahardır…
Son Güncelleme :

29 Aralık 2018 - 16:16

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kırşehir’de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, memleketi Kırşehir’de partililerle buluştu. CHP Kırşehir İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Yıldırım  Kaya, Siyasetçileri, sanatçıları ve kültürü  ile Kırşehir Türkiye’ye örnek olan bir kenttir diye başladığı konuşmasında , “Ev sahibi cömertse misafiri bol olur. Kırşehir, 5 milletvekili ile temsil edilen bir kent idi. Şuanda Kırşehir, 2 milletvekili ile temsil ediliyor. Kentlerin bazen kadersizlikleri vardır. Ankara-Kayseri arasına sıkışmış bir kent Kırşehir, bu ülkede dayanışma ve sendikacılığı bizlere öğreten Ahi Evran’dır. Türkçeyi öğreten ise Aşıkpaşa’dır. Zenginliklerin olduğu toprakta yoksulluklar yaşanamaz” dedi.

Yıldırım Kaya, konuşmasının devamında “Adalet ve Kalkınma Partisi ile MHP tepede bir birliktelik sağladılar ‘Cumhur’ ittifakını kurdular. 2 parti bir olmasına rağmen Kırşehir halkı 2 vekilden birini CHP’ye armağan etti. CHP Genel Merkezinin üzerinde tarihi bir sorumluluk var. Bizlere düşen görev ayrım gözetmeden yönetebilecek bir belediye oluşturmak. Siyasetçileri ve sanatçıları ile Kırşehir Türkiye’ye örnek olan bir kenttir. Mart ayının sonu bahar olacak. Durmadan dinlenmeden koşacağız.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.