MEM KOORDİNESİNDE BİLGİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Temmuz 2024 - 14:30

MEM KOORDİNESİNDE BİLGİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MEM KOORDİNESİNDE BİLGİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2024 - 9:01

Mucur İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde İlkokullar ve Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Finalleri Gerçekleştirildi

Mucur ilçesinde Mucur İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen ilkokullar ve ortaokullar arası bilgi yarışması finalleri büyük bir coşkuyla tamamlandı. Düzenlenen yarışma öğrencilerin genel kültür, bilim, sanat ve tarih konularındaki bilgilerini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz, “Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Öğrencilerimizin bilgiye olan merakını artırmak ve onların yeteneklerini ortaya çıkarmak için bu tür yarışmalar düzenlemeye devam edeceğiz. Yarışmaya katılarak emek sarf eden tüm öğrencilerimize ve katılım sağlayan okullarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Final yarışmasında İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Gülşen ve Mucur İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Dulkadiroğlu, öğrencilere madalya verirken okul müdürlerine ise plaket takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.