MHP hız kesmiyor…. « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 18:34

MHP hız kesmiyor….

MHP hız kesmiyor….
Son Güncelleme :

07 Ocak 2019 - 12:41

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç Dr. Onur Köksal seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Onur Köksal, 40 proje, 20 bin istihdam sağlayacaklarını belirterek Kırşehir’e sözümüz var. cansuyu olmaya geliyoruz  dedi.

Köksal yaptığı açıklamada, yağmur, kar, soğuk demeden hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz .Hemşehrilerimize hizmetlerin en iyisini yapmak yola çıktık. Kırşehirlilere borcumuz var. Girilmedik gönül kalmayana dek kapı kapı gezeceğiz. Kırşehir sevdalısıyız biz bu milletin. Birebir belediyecilik anlayışı ile bu şehre hizmet edeceğiz. Vatandaşı ayağımıza beklemeyeceğiz, belediye ekiplerimizle kapı kapı sorunları dinleyeceğiz. Karış karış bu topraklara sevgi, saygı ekeceğiz. Bizim Onurumuz; üreten, kalkınan, büyüyen Kırşehir olacaktır. ·

Ahiliğin merkezi Kırşehir’in  esnafları ile ayağa kaldıracağız. Esnaflar, şehrin en önemli dinamikleridir. Önce Kırşehir esnafını ayağa kaldıracağız.

Üretken belediyecilik anlayışımızın temelinde sevgi, merhamet ve vefa vardır. Genci, kadını, yaşlısı, engellisi kadar emanet olarak gördüğümüz tabiatımız, hayvanlarımız da bizim odak noktamız olacak.

Bu toprağın evlatları her şeyin en iyisine layıklar. Onlar için yapılacak çok işimiz var.

Milliyetçi Hareket Partisi, kendisine yakıştığı şekilde; esnafıyla, halkıyla iç içe yürüyecek. Esnafımıza sözümüz var, onlara can suyu olacağız dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.