MHP Projelerini Açıklıyor… « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 18:42

MHP Projelerini Açıklıyor…

MHP Projelerini Açıklıyor…
Son Güncelleme :

14 Şubat 2019 - 12:14

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç Onur Köksal, seçimlere 44 gün kala Kırşehir için hazırlanan 40 projesini  cumartesi günü  saat : 14 .oo’de Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde açıklayacak.

Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, 7 den 77 ye, kadınından, erkeğine Kırşehir MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal’a gelen destek güçlendirerek yola devam ettiğini  dile getiren Doç. Dr. Onur Köksal yaptığı açıklama da,”ben memleketim için bu yola baş koydum ve vatandaşımın maddi sıkıntıdan dolayı bir çok sorunlar ile karşı karşıya kaldığını görüyorum bu sebepten dolayı ki projelerimi tamamen halkımın  kalkınması ve ekonomiyi canlandıracak Kırşehir’in kalkınması ve daha ferah bir şehir haline gelmesi için çalıştım. Doç. Dr. Onur Köksal , biz Kırşehir’in 50 yıl sonrasını planlıyoruz ve halkımıza vatandaşımıza diyoruz ki gel bu seçimde partizanlık yapmayalım ,bu seçimde adaylarımızın projelerine bakalım hangi adaylarımızın projesi Kırşehir’e ne kazandıracak onlara bakalım ve Kırşehir’e en çok kim katkı sağlayacak ise onların arkasında duralım,çünkü bu seçim Kırşehir’imizin kaderini belirleyecek, bu seçim Kırşehir evlatlarının geleceğinin seçimi”. Köksal, benim hedefim Kırşehir’i 81 il arasında  marka bir şehir yapmaktır ve bunun için memleketime sıcak paranın gelmesi gerekiyor her şey den önce işsizliğin önüne geçmemiz gerek sanayii bölgesi olarak büyümemiz gerek, esnaflarımız akşamları günün sonuna geldiğinde huzurlu bir şekilde eve dönmeli , geleceğimiz olan yeni nesiller  için biz ne gerekiyor ise elimizi taşın altına koyup var gücümüzle Kırşehir için var olacağız dedi.
Köksal, Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Onur Köksal’a  olan sevgi seli gözlerdeki umudu ve güveni göstermiştir.31 Mart MHP’nin şahlanış günü olacağının müjdesidir. Kamu çalışanlarının, esnafların ve vatandaşların   MHP ‘ye olan güvenleri her ziyarette ortaya çıkmıştır. ”Kırşehir’imizi seçime kadar değil seçkin ve hak ettiği yerlere getirene kadar, durmadan  duraksamadan,  yorulmadan kendimizi hizmet etmeye adayacağız.
Kırşehir’de esnafların siftah yapmadan dükkanlarını kapattığını ayrıca müşterilerinden fiyat pahalılığından şikayet ettiğini söyleyen KÖKSAL sıcak paranın Kırşehir’e girmesi için üretimin olması ve işsizliğin azaltılması gerektiğini söyledi. İnşallah 1 Nisanda Belediye Başkanı olduğunda projelerini hemen hayata geçireceğini bu sayede işsizlere hem istihdam sağlanacağını hem de işsizliği bitirerek Kırşehir’ in ekonomisinin canlanacağını belirtti. Bu ekonomik canlanmanın da çarşı esnafımızın yüzünü güldüreceğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.