Favori İsim « Kırşehir Gerçek Gazete

18 Mayıs 2024 - 15:29

Favori İsim

Favori İsim
Son Güncelleme :

15 Kasım 2018 - 14:48

31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde, MHP’den aday adayı olan Gökhan Güneri çalışmalarına hızlı başladı. Kırşehir’de en çok aday adayı sayısında diğer partilere rağmen kat kat fazla olan aday adayları arasında adaylık  seçimleri başa baş geçeceği belirtiliyor. Aday adaylığını açıklayan  Gökhan Güneri’nin parti içinde avantajlarının fazla olduğunu belirten MHP’liler büyük ihtimal Adaylarının Gökhan Güneri olacağı yönünde hemfikirler.

Belediye Başkanlığını 2004’den beri kaybeden MHP’de toparlanma döneminin devam ettiği belirtilirken İttifaksızda belediye başkanlığını kazanacakları belirtildi.

Belediye Başkanlığı seçimlerinde favori olarak gösterilen Gökhan Güneri’nin genel merkez tarafından da kabul gördüğü biliniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.