MHP’de Seçim Öncesi Neler Oluyor? « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 20:22

MHP’de Seçim Öncesi Neler Oluyor?

MHP’de Seçim Öncesi Neler Oluyor?
Son Güncelleme :

08 Aralık 2018 - 14:31

Yerel Seçimler öncesi MHP’de yaşananlar MHP’li seçmenler tarafından olumlu karşılanmıyor. İl Başkanı Arif Kılıç’ın keyfi icraatları MHP tabanında olduğu gibi üst kimliklerde de tepki ile karşılanıyor. Ömrünü Milliyetçi Hareketin bir neferi olarak yaşamaya devam eden Ülkü Ocaklarında ve MHP İl Başkanlığı dönemlerindebüyük başarılara imza atan Semih Aktan’dan zehir zemberek bir  açıklama geldi.

Aktan yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Yıllardır şeref ve onurla hizmet ettiğim bu hareketin her zaman her anında iyisinde de kötüsünde de yanında oldum.Ömrüm olduğu sürece de ben ve oğullarım bu idealler doğrultusunda hareket edecektir. Lidere sadakat Şerefimizdir. Lakin bizim liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Mevcut İl Yönetiminin Şahsi menfaatleri uğruna davayı peşkes çekmelerini kabul etmiyorum ve etmeyeceğim. Bu saatten sonra ben ve mevcut yönetici oğlum Mustafa Buğra Aktan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığının almış olduğu hiçbir kararda dahiliyetimiz yoktur. Bu vebale ne ben nede oğlum ortak olmayacaktır.Yarım asırlık bir davanın vebalı bir ömür onların boynunda olacaktır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.