MİDİ MODA TERZİ SAHİBİ SULTAN ŞEN İŞİNİN EHLİ PROJESİNDE MESLEĞİNİ TANITTI « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 00:41

MİDİ MODA TERZİ SAHİBİ SULTAN ŞEN İŞİNİN EHLİ PROJESİNDE MESLEĞİNİ TANITTI

MİDİ MODA TERZİ SAHİBİ SULTAN ŞEN İŞİNİN EHLİ PROJESİNDE MESLEĞİNİ TANITTI
Son Güncelleme :

08 Mart 2024 - 8:14

Fatoş Çetin anaokulunun başlattığı İşinin Ehli Ahi Projesi kapsamında ilimizde hizmet veren Midi Moda Terzi sahibi Sultan Şen Öğrencilere Terziliği tanıttı.
Şen konuşmasında öğrencilere Ahi Esnaf Ahlakından terzilikte Ahilik ve Geri dönüşüme de yer verdi
Ahi esnafı terzi her zaman güler yüzlü, dürüst anlayışlı olmalıdır. Terzilikte kullanılan malzemelerin tanıtımı beden ölçüsü alma etkinliğinin ardından çocuklarla beraber toka dikimi yapılan proğramda son olarakta Terziler sizin beden ölçülerinize göre kıyafetler diker sağlıklı kaliteli be konforlu giyinmenizi sağlar hatta bir terzi geri dönüşüm anlamında da sizlere hizmet verir. Yırtılmış ya da ufak bir deformasyona uğramış kıyafetinizi tamir ederek yeniden kullanılabilir hale getirir bu sayede sizler de hem çevremizde katı atıkların azalmasını sağlamış olursunuz hem de milli sermayemizi koruyabilirsiniz dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.