Millet İttifakı 1 Nisan’da şakasını yapacak « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:29

Millet İttifakı 1 Nisan’da şakasını yapacak

Millet İttifakı 1 Nisan’da şakasını yapacak
Son Güncelleme :

21 Ocak 2019 - 17:47

Seçimlere 70  günden az bir zaman kala, ezber bozan gelişmeler yaşanıyor. Ak Parti ve MHP Kırşehir’de tek başlarına aday çıkartarak,  diğer bazı illerde yaptığı Cumhur  ittifakına gerek duymadılar. İlimizde yaşanan son  kamuoyundaki oy kaymaları Cumhur ittifakının  kaybedeceği sinyallerini vermeye başladı. Ak Parti adayı Yaşar Bahçeci’nin  geçen seçimlerde aldığı  %42’lik oyların %18’e gerilediği görülürken, MHP Adayı Doç Dr. Onur Köksal’a olan ilginin artması neticesinde %10 gibi bir oyla başlayan trendinin %30’lara ulaşması Cumhur İttifakında yeniden bir karar aşamasına gelindiği öğrenildi.

Bilindiği üzere Millet İttifakı’nın adayı Selahattin Ekicioğlu’nun ezici bir oyla Belediye başkanlığı seçimini alacağı yönündeki kamuoyunda oluşan atmosfer Ak Parti ve MHP’yi bir araya getirmeye zorlayacağı belirtiliyor.

Kırşehir’deki MHP’li ülkücüler yakaladıkları %30’luk bir oy oranını kendi lehine çevirme telaşı ile  çalışmalarına devam ediyor. Olası bir Cumhur İttifakında büyük söz sahibi olacak olan MHP kendi adayı olan Onur Köksal’ı Belediye başkanı olarak görmek istiyor. Aksi taktirde Ak Parti’nin  Kırşehir’de belediye başkanlığını kazanması çok zor görünüyor.

MHP, hala vakit var, bir an önce Yaşar Bahçeci’nin adaylıktan çekilmesi lazım aksi taktirde Millet İttifakı 1 Nisan’da şakasını yapacak denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.