Misafir Kalemler « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 14:47

Misafir Kalemler

Misafir Kalemler
Son Güncelleme :

24 Şubat 2019 - 13:01

Sevgili takipçilerim 3 ayrı konuyu kişisel düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum.

81 yaşında ve hasta Deniz Baykal’ı milletvekili seçmek resmen o kişiye yapılan işkenceydi, milletvekili adayı göstermekle Baykal’a jest yapmışlar. Ey ahali adam can derdinde. Beyin felci geçirmiş ahiretle dünya arasında mekik dokuyor. Ülke batmış yanmış umurunda değil. TBMM’ ne sandalye ile getirdiler oğlu uzaktan kulağına yemin metnini okudu oda yemin etti..! CHP yönetiminde de zekâ sorunu var. 40 yaşında milletvekili olacak genç beyin gücünü milletvekili aday adayı bile göstermeyen CHP kendi kendine gol attı. Hiç bir fonksiyonu olmayan Deniz Baykal’a yemin ettirdi. Birde Eren Erdem için Halk TV de Frankfurt’ta dayanışma düzenlediler. Bu resmen seçmenle alay etmek.
*
2. FB ve GS Avrupa’da elendiler. İki takımda 100 yıllık futbol takımı ama 100 yıllık takımlar genç dinamik nüfusa sahip olan Türkiye’de futbolcu yetiştiremiyorlar. resmen bu büyük takımlar için rezillik o Türk gençlerinin hayallerini suya düşürüp futbolcu ithal etmek zekâ işi değil zekâ sorunu. Eğer becerebilse Türkiye futbolcu yetiştirip Avrupa’ya pazarlayabilir. Sorun zekâ sorunu…!
*
3. Yerel seçimler 31 mart 2019 da bir yaygara ülkede bekâ sorunu var. Adama sormazlar mı? demezler mi? Ruh hastaları bu ülkede güvenlik güçleri var mı? var.! Yargı hakim savcıda var. Ülkede kim bekâ sorunu yaratıyorsa tutuklayın gereken cezayı verin. Hatta vatana ihanet eden hacı, hoca, yazar, çizer kim varsa suçunu ispat et, acımadan da idam et. Ama halka kin nefret saçıp korku vermeyin. Yıllardır aynı sloganla milleti uyutuyorsunuz. Hiç çözüm üretmiyorsunuz. Dert yanıyorsunuz. Duygu sömürüsü yapıyorsunuz.
Güçlü devlet icraat yapar, yakınmaz şikayet etmez. Üretir. sapla samanı karıştırmaz. Domates biber patlıcan pazarı kurmaz..! Onu üreten köylü kurar. Dijital üretim çağında vesselam ülkemizde halâ zekâ sorunu var. Türk milletine bir şey olmaz, vatandaşın sabrı taşarsa o zaman çok kötü. o günleri görmek duymak istemiyoruz. Bu memleket hepimizin. Türk Milletine; illet ve zillet hain terörist demek akıl işi değil. Sonuç zekâ işi.
*
Halkıyla barışık uluslar demokratik çağdaş huzurlu güvenli düzen kurmuş ve geleceğe umutla bakar. Bunu yapmak zor bir iş değil tatlı dil, güler yüz ve hoşgörü ile daha çok başarılı olursunuz. İsterseniz bir deneyin.

Sevgili okuyucularım
Hoşça ve dostça kalın

Necati Aydın
24.02.2019

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Kurtuluş 24 Şubat 2019 / 20:07 Cevapla

Olumlu bir eleştiri güzel bir makale olmuş. Sorumlular okur da
Gelecek kuşaklar için önlemler alırlar çözüm yolları bulurlar.
Elinize yüreğinize sağlįk.