Mucur Hizmet Bekliyor « Kırşehir Gerçek Gazete

5 Mayıs 2024 - 18:24

Mucur Hizmet Bekliyor

Mucur Hizmet Bekliyor
Son Güncelleme :

30 Kasım 2018 - 13:50

Mahalli İdareler seçimlerinin başlaması ile birlikte partilerdeki aday adayları seçim bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Ak Parti Mucur Belediye Başkan aday adayı Yasin Öztürk seçim bölgesi Mucur’da halkla bir araya gelerek yapacakları projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ak Parti başkan aday adayı Yasin Öztürk: seçim çalışmalarına sen ben yok Mucur var sloganı ile başladıklarını belirterek, Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız,

Mucur için hep beraber olacağız dedi.

Mucur’un Kırşehir’deki ilçeler arasında gelişmişlik açısından çok geride kaldığını belirten Öztürk, Mucur’un makus talihinin yok edilmesi gerektiğini söyledi. Gelişmişlik çıtasının yükseldiği bir Mucur özlemi hayal edildiğini belirterek bununda Ak Parti belediyeciliği ile mümkün olacağını söyledi. Belediye Başkan adayı olduğu taktirde Mucur için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Başkan aday adayı Yasin Öztürk seçildiği taktirde,  Mucur’un 1978 yılından bu yana yapılmayan alt yapının yapılması, ilçe halkının sağlıklı içme suyuna kavuşturulması için en kısa sürede çalışmalara başlanacağını belirtti.Mucur’da 18 dönüme yakın çayırda  doğa dokusuna müdahale etmeden mesire alanı, spor kompleksi, Aile çay bahçesi ve sosyal tesislerin yapılacağı müjdesini de verdi.

Öztürk, bu hizmetleri yaparken Mucur’da birlik ve beraberliği sağlayacaklarını ve tüm Mucur halkını ötekileştirmeden kucaklayacaklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.