MUCUR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT DULKADİROĞLU OLDU « Kırşehir Gerçek Gazete

2 Mayıs 2024 - 02:40

MUCUR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT DULKADİROĞLU OLDU

MUCUR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT DULKADİROĞLU OLDU
Son Güncelleme :

19 Eylül 2023 - 16:06

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MURAT DULKADİROĞLU’ NUN GÖREVE BAŞLAMASI MÜNASEBETİYLE MESAJI;
Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler, memleketimizin gelecegi sevgili öğrenciler,19 Eylül 2023 tarihi itibariyle Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum. Şahsıma layık görülen bu ulvi görevin gurur ve şuurunu taşımakla birlikte bu görevin büyük bir sorumluluk üstlenmek anlamına geldiğinin farkındayım. İlçemizin ve ilimizin tüm dinamikleri ile birlikte el ele omuz omuza vererek özelde Mucur ilçemizin genelde ilimiz ve ülkemizin eğitim öğretim faaliyetlerinin mevcut kalitesinin üzerine daha fazlasını eklemek hedefi ile
özel bir çaba sarf edeceğim.
Çalışmalarımızı yaparken birbirinden kıymetli hemşerilerimizin, yöneticilerimizin,öğretmenlerimizin,velilerimizin ve öğrencilerimizin destek ve katkılarının yanımızda olacağı kanaatindeyim.

Eğitimde feda edilebilecek tek ferdimizin ve kaybedecek bir saniyemizin olmadığı bilinci ile fedakâr öğretmenlerimiz ve onlara liderlik eden değerli yöneticilerimiz ile birlikte Mucur ilçemizi eğitim-öğretim alanında daha ileri noktalara taşıyacağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizdeki değerli hemşerilerimize, mesai arkadaşlarıma öğrenci ve velilerimize sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.