Mucur’da Cumhur İttifakına Gölge Düştü « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:17

Mucur’da Cumhur İttifakına Gölge Düştü

Mucur’da Cumhur İttifakına Gölge Düştü
Son Güncelleme :

25 Mart 2019 - 14:17

Mucur Diken Üstünde

Yaklaşan yerel seçimlerde yaşanan olaylara bir yenisi de Mucur’da yaşandı. Türkiyenin bazı il ve ilçelerinde yapılan Cumhur ittifakı dışında kalan Kırşehir ve Kaman ve Mucur’da Cumhur ittifakı ruhuna aykırı hareketler seçmen üzerinde baskı yaratıyor.

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir merkez’de MHP bayraklarının belediye tarafından kaldırılması, Yaşar Bahçeci’nin seçim toplantısında  MHP il yönetiminin haberi olmadan  MHP baraklarının açılmasına rağmen gerek İl yönetimi ve gerekse MHP Belediye Başkan Adayı Onur Köksal’ın seçmenlere sağduyulu olmalarını istemesi üzerine şimdilik sakin geçiyor. Ancak Mucur’daki dün yaşanan elim olaylar Cumhur İttifakının burada yaşatılamadığını gösterdi.

MHP’li bir belediye olan  Mucur’da yapılacak olan belediye seçimlerinde Ak Parti adayı Atılgan Yılmaz’la MHP adayı Hasan Hüseyin Köşker’in yarıştığı seçimlere gölge düştü.

Dün bir ev toplantısı sırasında MHP adayı Hasan Hüseyin Köşker ‘in kardeşi ve bir partiliye yapılan saldırı tepki ile karşılandı.

Dün akşam saatlerinde ev toplantısı yapan  MHP başkan adayı Hasan Hüseyin Köşker’in kardeşi Hulisi Köşker’in ağır yaralı olduğu  saldırıda bir kişi de hafif şekilde yaralandı. 25 kişilik bir gurubun bu şekilde saldırı da bulunması ilçede büyük infial uyandırmış bulunuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.