MÜDÜR DULKADİROĞLUNDAN ÖĞRETMENLERE JEST « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 23:55

MÜDÜR DULKADİROĞLUNDAN ÖĞRETMENLERE JEST

MÜDÜR DULKADİROĞLUNDAN ÖĞRETMENLERE JEST
Son Güncelleme :

04 Aralık 2023 - 23:50

Mucur İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden anlamlı uygulama
Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçede görevli öğretmen ve personelin doğum günlerinde, moral ve motivasyonunu artırmak, öğretmenlerin bu önemli gününü hatırlayarak kendilerine verilen değeri hissettirmek maksadıyla doğum günü mesajı uygulaması başlatması, Mucur eğitim camiası tarafından taktir topladı .
Konu ile ilgili Gazetemize ulaşan öğretmenler uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, İnsan ömrüne güzel hatıralar bırakan ufak ama anlamlı uygulama için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.
Bizde Kırsehir Gerçek Gazetesi olarak Mutlu ve müreffeh insanların yaşadığı bir egitim ortamı oluşturmak gayreti içerisinde olan, Öğretmenlerimizin yüzlerinde ufak bir tebessüm oluşturabilen, Ögretmenlerimizi mutlu edecek her icraatın ve talebin yanında olacağımızı belirtiriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.