Muhtar herkesin derdine derman olandır. « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 13:24

Muhtar herkesin derdine derman olandır.

Muhtar herkesin derdine derman olandır.
Son Güncelleme :

04 Şubat 2019 - 10:44

Ahi Evran Mahallesi Muhtar adayı Halil Aydoğan, Mahallesi için yapılacak hizmetlerin en iyisini yapabileceğini söyledi.
Aydoğan 30 yıllık bir devlet tecrübesinin olduğunu belirterek, muhtarlık müesesesi herkesin dertlerine ortak olan bir makamdır dedi.
Muhtarlığın kişiler için ek iş değil, mahallenin sorunlarıyla ilgilenilen tek iş olduğunu bunun içinde mahallemiz seçmenlerinden oy istiyorum. Muhtarların görevleri ne kadar kısıtlı olsa da mahallenin sorunlarını bir üst makamlara birinci elden iletmek ve bu sorunların çözümlenmesini hızlandıracağım. Mahallemiz sınırları içinde bulunan tüm cadde ve sokaklarımızı dolaşacağım. nerede bir sorun var, nerede lamba yanmıyor, nerede sular akmıyor, nerede kaldırımlarda kırıklıklar var hepsi not edilip, üst düzey sorumlularla irtibat sağlanıp, bu sorunların giderilmesi için çaba harcayacağım dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.