Mumcu’yu Anıyoruz. « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 11:32

Mumcu’yu Anıyoruz.

Mumcu’yu Anıyoruz.
Son Güncelleme :

23 Ocak 2019 - 13:20

 

1993 YILINDA ARACINA KOYULAN BOMBA İLE KATLEDİLEN GAZETECİ YAZAR UĞUR MUMCU’NUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE CHP KIRŞEHİR İL BAŞKANI ECZACI BARAN GENÇ  BİR ANMA MESAJI YAYINLADI.

CHP Kırşehir İl Başkanı Eczacı Baran Genç,yayımladığı mesajında, “24 Ocak 1993 tarihinde karanlık eller tarafından arabasına konulan bir bombanın patlaması sonucunda yaşamını yitiren Araştırmacı Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, ülkemizin yetiştirdiği sayılı ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak büyük bir şahsiyetti. Aydın kimliği ve başarılı meslek hayatıyla gazeteci olmasının ötesinde ömrünü Türkiye’nin çağdaşlaşma ve gelişme mücadelesine adayan ve kendisini “Kalpaksız Kuvayı Milliye” neferi olarak nitelendiren Araştırmacı Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, yazıları ve eserleriyle kalemin kılıçtan keskin olduğunu ortaya koymuştur. Basınımızın onurlu ve korkusuz kalemi Uğur Mumcu’nun aramızdan ayrılışının 26. yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.