MUSTAFA YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 20:04

MUSTAFA YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

MUSTAFA YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme :

19 Kasım 2022 - 20:16

– KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDA REKOR KATILIMLI SEÇİM GERÇEKLEŞTİ
– 1453 SEÇMENDEN 1110’U SEÇİME KATILDI VE OY KULLANDI
– TSO BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI BAŞKAN YILMAZ, SEÇİM SONRASI AÇIKLAMA YAPTI
– YILMAZ:
’ ODA ÜYELERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.. TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, bugün gerçekleşen ve rekor katılımın olduğu seçimler sonrasında açıklama yaptı.

MAVİ liste ile seçime giden Mustafa Yılmaz ve ekibi, 28 meclis üyesinden 21’inin seçimi kazanması ile kazanan taraf olurken; Sarı liste 7 meclis üyesi alarak seçimi kaybeden taraf oldu.

Yılmaz, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli üyelerimiz ve saygıdeğer Kırşehir halkı,
Odamız seçimleri, 19 Kasım 2022 Cumartesi günü sağduyunun hâkim olduğu bir seçim atmosferinde gerçekleştirilmiştir. Toplam seçmen sayımız 1453 olup, 1453 seçmenden 1110 tanesi oy kullanmıştır.
Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunmaktayız. Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.
Değerli üyelerimiz,
Gücünü üyelerinden alan bir Oda olarak, üyelerimizden aldığımız güç ve irade sayesinde, üyelerimizi ve Kırşehir’imizi layıkıyla temsil etmeye ve geleceğin Kırşehir’ini ortak akılla inşa etmeye devam edeceğimizi ve tazelenen ekibimizle birlikte her adımımızı Kırşehir için atacağımızı özellikle belirtmek isterim.dedi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.