Mutluluğu Huzurevinde Yakaladılar « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 10:36

Mutluluğu Huzurevinde Yakaladılar

Mutluluğu Huzurevinde Yakaladılar
Son Güncelleme :

26 Kasım 2018 - 11:48

Mutluluğu Huzurevinde Yakaladılar….

Kırşehir Huzurevinde tanışan Sefer Gürler (69) ve Saniye Özaydın (64), muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Kırşehir Huzurevinde gerçekleşen düğün merasimine Kırşehir Valisi  İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın, Milletvekili  Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara ve eşi Münire Baykara, Huzurevi yöneticileri ve evlenen çiftin çok sayıda eşi, dostu ve akrabası katıldı.

Düğün töreninde bir konuşma yapan  Vali  Akın, Huzurevinde tanışarak evlenen Sefer Gürler ve Saniye Özaydın’ın düğünlerinin, aile bütünlüğüne teşvik edici yönden anlamlı olduğunu söyledi.

Evlenerek yuva kuran çifti örnek davranışlarından dolayı tebrik ettiğini belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Huzurevinde kalan büyüklerimizin her zaman yanındayız. Bugün de değerli büyüklerimizin düğünlerine katılmamız, bu mutlu günlerinde yanlarında olmamız Huzurevi sakinlerinin her zaman yanında olduğumuzun bir ifadesidir. Hayatta ne zaman, nerede, kimle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Hayat, değerli büyüklerimiz Sefer Gürler ve Saniye teyzemizi Huzurevinde tanıştırdı. Ömürlerinin ikinci baharında, kendilerine düğünleri hayırlı olsun diyor, umut ettikleri gibi yaşamı bundan sonra mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Milletvekili  Mustafa Kendirli ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de konuşmalarında, evlenen çifte hayırlı olsun dileklerini sunarak düğünlerini tebrik ettiler.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.