Ortak sevdamızı, Hayallerinizle buluşturacağız. « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 08:53

Ortak sevdamızı, Hayallerinizle buluşturacağız.

Ortak sevdamızı, Hayallerinizle buluşturacağız.
Son Güncelleme :

29 Mart 2019 - 9:49

 

Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu mahalle toplantılarına hız verdi:

Binlerce kişinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantılarda gördüğü büyük ilgi  CHP’de  moralleri en üst seviyeye çıkarttı.

Kırşehir Halkının büyük teveccühüne mazhar olduklarını belirten Başkan Adayı Ekicioğlu, dün Aşıkpaşada akşam yapılan mahalle toplantısında şirin şehrimin güzel insanlarına, gençlere, gülen yüzlü çocuklara; sizlere bir borcum var. dedi.Ekicioğlu bu pazar yapılacak olan yerel seçimlerde  tüm Kırşehirli hemşerilerimizin sandığa giderek kendi gelecekleri için oy kullanmaya çağırdı.

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu yaklaşık dört aylık bir saha çalışmasının da sonuna gelindiğini ifade ederek umudu beraber ekenlerin geleceklerinin belirlenmesinde son karar gününün 31 Mart olduğunu belirtti. Ekicioğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Özgürlüğe, hakka-hukuka, emeğe inanan ben; Selahattin Ekicioğlu olarak diyorum ki:

Bunca yıl; onurluca çalıştım, esirgemeden emek harcadım, kırmadan, üzmeden, incitmeden ürettim ve sonunda başardın, dediler.

Öyleyse bir sorumluluğun var, dediler. Evet, bir borcum var… Benim; yalnız ve şirin şehrimin güzel insanlarına, gençlere, gülen yüzlü çocuklara; sizlere bir borcum var.

Bu borç ödenecek.

Bu güzel şehir zenginleşecek, büyüyecek, modernleşecek, yaşanabilir yarınlara hazırlanacak. Mutlu ve neşeli çocuklar şehri olacak. Huzur kenti olacak.

Korkmuyorum. Güveniyorum… Korkmuyoruz, güveniyoruz…

Karşı taraf, davar güttüğüm, çamuruna battığım bizim eller. İmir Burnu. Yağmurlu Dağlarının çocukları,

Hemen solu, Köprüden Geçti Gelin oynayan Ekeciğin yiğit evlatları,

Atabarı’ya duran; Şavşat, Ardanuç…

Bakın! Erzurum dağları kar ile boran…

İşte, hemen arka yönümde yeğenlerim halaya durdu…

Özbağ- Dinekbağı ve arası can… Çocukluğumun geçtiği Kayabaşı, Killik, Buğday Pazarım.              Âşıkpaşam, Yenicem… Hangisini sayayım. Bu toprak, bu su, bu nefes hepimizin…

Allah’ım! Utandırma beni. Utandırma bizleri!

Hazırız!

Tüm Kırşehirli hemşerilerimle bu şehri birlikte yöneteceğiz. Kırşehir’de değişim zamanın geldiğini mahalle mitinglerimiz de göstermiş durumda. Ancak işimiz daha yeni başlayacak; asıl işimiz 1 Nisan sabahı başlayacak.

Bu vesileyle tüm Kırşehirli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum!”

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.