Plakasında AK olan makam aracının garajda çürütülmesine çok üzülmüştük. « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 12:18

Plakasında AK olan makam aracının garajda çürütülmesine çok üzülmüştük.

Plakasında AK olan makam aracının garajda çürütülmesine çok üzülmüştük.
Son Güncelleme :

18 Nisan 2019 - 11:42

Ak Parti’nin ilimizdeki ilk Belediye Başkanı Halim Çakır, İyi Parti’nin desteği ile CHP’den Kırşehir Belediye Başkanı Seçilen Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sabah Belediye binasına gele 2004 -2009 dönemi Ak Partili Belediye Başkanı Halim Çakır Başkan Ekicioğlu ile makamında bir süre sohbet etti ve başarılar diledi.

Eski Başkan Halim Çakır, yaptığı konuşması’nda Ekicioğlu’nun başarılı bir belediye başkanlığı yapacağına inandığını belirterek, Halk için hizmet edenlerin Hakk’ın yanında büyük mükafatlara mashar olacağını söyledi.

Başkan Çakır konuşmasına şöyle devam etti: ” Yeni belediye başkanı seçilen  Ekicioğlu’nun nereden geldiği, Kırşehir’de neler yaptığı konusunda Kırşehir halkı çok iyi bilmektedir. Ekicioğlu bir halk adamı olarak toplum içerisinde bir yeri olduğunu, aile olarakda Kırşehirliler nezdinde sevilen sayılan bir ailenin  bir ferdi olarak Kırşehir’e büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. Çünkü, Ekicioğlu’nda kibir, büyüklenm eve enaniyet bulunmamaktadır. Halkın içinde halkla beraber Hak için çalışacağına inanıyorum. Peygamber efendimizin dediği gibi  belirttiği gibi Kibirli insanları bırakın cennet kapısını cennetin kokusunu bile alamazlar diye buyurmuşlardır. Bizler yıkmak için değil yapmak için gelmeliyiz. sizleri de yapıcı ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Ekicioğlu’nun gerek ticarari hayatta ve gerekse TSO’daki dürüstlüğünü herkes bilir dedi.

Halim Çakır geçmişle şimdiki zaman filimini değerlendirirken, 2004 yılında belediye başkanlığına geldiğimizde belediyemize Vakıfbank tarafından verilen mercedes marka makam aracının garaja çekilerek çürümeye terk edilmesi bizleri vicdanen çok  rahatsız etti. Plakasında AK olan bu makam aracının bir Ak Partili belediye başkanının garajda çürütülmesine çok üzülmüştük. Sizlerin bu makam aracının garajda çürütülmeden satış yapmanızıda saygıyla karşılıyoruz.

Bizler görevi teslim ettiğimizde 52  milyon borcumuz vardı. bunlardan 35 milyonu Tedaş, SSK ve İller bankası, 15 milyonu da piyasa borcu idi.Şimdi gelinen noktada bu borç 462 milyonu aşmış durumda. Bu mebla çok büyük. Kırşehir nüfusuna göre afaki bir rakam. Sayın başkanım Ekicioğlu’nun bu sorunları en kısa sürede çözeceği inancı ile kendisine bir kez daha başarılar diliyorum dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.