Polis Akademisi Armoni Orkestrası’ndan Kırşehir’de Unutulmaz Konser
Polis Akademisi Armoni Orkestrası, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen konserle Kırşehirli sanatseverlere müzik ziyafeti sundu. Emniyet teşkilatının sanatçı polislerinden oluşan orkestra, seslendirdiği eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sonunda açıklamalarda bulunan Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Polis Akademisi Armoni Orkestrası’nı müzik ve tarih şehri Kırşehir’imizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Emniyet teşkilatımızın mensuplarından oluşan ve polisimizin çok yönlü kimliğini ve kurumsal kültürünü yansıtan topluluk bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatın birleştirici gücünü hissettiğimiz bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Kırşehirli vatandaşlar, orkestra üyelerini uzun süre ayakta alkışlarken, konserin sonunda sahnede duygu dolu anlar yaşandı.