Projeler Tek Tek Hayata Geçiyor… « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Mayıs 2024 - 04:52

Projeler Tek Tek Hayata Geçiyor…

Projeler Tek Tek Hayata Geçiyor…
Son Güncelleme :

23 Nisan 2019 - 10:12

.

Ak Parti’nin Söyledikleri Gerçeği Yansıtmıyor…..

Ekicioğlu ; Ak Parti İl Binasında yapılan basın açıklamasında İl başkanının  belediye borçları ile ilgili verdiği bilgilerin eksik olduğunu belirterek onlar kulaklarını kafalarının arkasından tutuyorlar. İşin aslı öyle değil. Bizler bu tür polemiklere girmek yerine bu borçların bir an evvel kapatılıp hizmet açısından önümüze bakmamız lazım dedi.

Kırşehir için neler vaad ettiysek hepsini yerine getireceklerini söyleyen Ekicioğlu,  ilk 18 ay içerisinde projelerimizin tamamlanmasını bekliyoruz. Onlarca projeler arasında acil olan ve istihdama yönelik projelerin hayata geçirilerek Kırşehir halkını rahatlatmak istiyoruz.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, seçim süresince açıkladıkları projeler için  de Avrupa Birliği’nden 80 milyon Euroluk destek alacaklarını söyledi.

Avrupa Birliği’nde alacakları paranın zaten ülkemize ait bir para  ve bunu yaptığımız projelerle şehrimize kazandıracağız diyen Başkan Selahattin Ekicioğlu, önümüzde 5 yıl var ve Kırşehir’in sorunlarını  bir iki yılda en az yarısını tamamlayacağız.

Bilindiği üzere Kırşehir TSO başkanlığı döneminde onlarca projeye imza atan Başkan Ekicioğlu, bu projeler karşılığında milyonlarca lira Ticaret ve Sanayi Odasına maddi kaynak elde etmişti.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.